Θανάσης Νινιός MD, MSc
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας - Χειρουργός
Τηλ: 2109841310
info@ninios.gr

pregnacy1

«Καταπληκτικός επιστήμονας. Είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προσιτός και φιλικός, επεξηγηματικός και πρόθυμος να λύσει οποιαδήποτε απορία. Υπέροχος Άνθρωπος. "Ο Γιατρός της Καρδιάς μου από το 2007" πάντα είναι εκεί για όλα.»
Μαρία Μ. Π.

«Εξαιρετικός γιατρός, πάντα κοντά μας, έτοιμος να βοηθήσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία μας!!Στην εγκυμοσύνη με βοήθησε παρά πολύ και με στήριξε πολύ ψυχολογικά!!Τέλειος επαγγελματίας αλλά πάνω από όλα άνθρωπος!!!!Σε ευχαριστώ πολύ για όλα γιατρέ!!!»
Φανή Τ.

«Μετά από ταλαιπωρία μηνών, λάθος διαγνώσεις και τεστ, αποφάσισα να απευθυνθώ στον γιατρό, αφού είχα ακούσει και διαβάσει πολλά καλά σχόλια. Αποδείχθηκαν όλα ακριβή. Ο γιατρός έκανε τις σωστές εξετάσεις και βρήκε αμέσως τη λύση στο πρόβλημά μου, το οποίο αποδείχθηκε απλούστερο από ότι με είχαν κάνει να πιστεύω μέχρι τότε. Ο κύριος Νινιός ασκεί το λειτούργημα της Ιατρικής! Του είμαι υπόχρεη, ανακουφισμένη και επιτέλους μπορώ να πω ότι βρήκα το γιατρό μου!! Σίγουρα, εκτός από τον εαυτό μου, θα του εμπιστευτώ και την έφηβη κόρη μου στο μέλλον. Χίλια ευχαριστώ γιατρέ!»
Κατερίνα Μ.

«Ο Γιατρός μας!!!Πολύ καλός ,εξυπηρετικός, χαμογελαστός και άριστος γυναικολόγος!!!Έτοιμος να μας λύσει όποια απορία!!!Και το σημαντικότερο???24ωρη εξυπηpregnacy4usρέτηση!!!!Γιατρέ μας αυτό δεν ξέρω αν έπρεπε να το πω!!!Αλλά η αλήθεια να λέγεται....Σας το λέω εγώ που πρέπει να τον παίδεψα όσο καμιά!!!»
Μαρίζα Π.

«Ο γιατρός είναι ένας υπέροχος άνθρωπος ευγενικός πού σε κάνει να αισθάνεσαι κάθε άλλο παρά αμήχανα. Επεξηγηματικός με αμεσότητα Και πάντα στη διάθεσή σου όποτε τον χρειαστείς 12 χρόνια άψογης συνεργασίας.»
Παναγιώτα Δ.

«Εξαιρετικός άνθρωπος και γιατρός! Σε κάνει να νοιώθεις άνετα και είναι πολύ σχολαστικός...τόσο όσο χρειάζεται!»
Τζίνα Κ.

«Εξαιρετικός Ιατρός. Με καθοδήγησε ,μου συμπαραστάθηκε και με βοήθησε καθ’ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού όπως και μετά.»
Κατερίνα Μ.

«Dr. Ninibabies1os has always been very caring and informative. He has always directed me in the proper direction. He is very helpful and very easy to talk to.»
Maria L.

«Ευαισθησία, Κατάρτιση, Υπευθυνότητα!!!»
Σοφία Γ.

«Πάρα πάρα πολύ καλός γιατρός και πάνω απ’ όλα υπέροχος άνθρωπος!!»
Κάτια Π.

«Καταπληκτικός γιατρός και πάνω από όλα Άνθρωπος!!! Είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, να εξηγήσει κάθε απορία – αγωνία της «χαζομανούλας», 24 ώρες το 24ώρο και πάντα με το χαμόγελο και την ευγένεια που τον καθορίζει!»
Σοφία Κ.thankyoudr

«Ο καλύτερος γιατρός μακράν! Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για όλα»
Χρυσούλα Ψ.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αλκυόνης 21
Παλαιό Φάληρο
ΤΚ: 175 61
Τηλ: 2109841310
E-Mail: info@ninios.gr
facebook 2athanasiosninios
Instagramathanasiosninios

Βρείτε μας στον χάρτη

map